Topspot Ocicats

Maisa

Tiiti

Tiikeri

Pennut

Yhteydenotot

Linkit

In English

Tiikeri, The Rebel of Texas

Mä oon Tiikeri. Tämän talon SE oikea. En mikään mikä-tahansa-suklainen-kisu - vaikka tuossa nyt Fazerin laatikossa istunkin. Vaan maailmaa nähnyt ja maistellut herra. Kai mua vois sanoo vähän niinkuin noiden ocienkin esi-isäksi, mä olen nääs ihan oikea amerikkalainen - tuolta Texasista (se on muuten se "Dallas" TV-sarjan kuvausalue).

Oon tässä seuraillut kuinka tänne on ilmaantunut väliajoin tuommoisia täplikkäitä kissoja. Nättejähän ne on, mutta on niissä ollut tavallisen kova kouluttaminen. Meinaan, välillä käy ihan hermoille - ja mä nyt sentään en kiivastu kovin helpolla.

Joo, oon tässä maailmaa nähnyt. Olin oikeastaan semmoinen "young rebel", vois kai sanoa, että James Deankin sai ton tittelin vasta, kun olin tittelille luonut noi raamit - you know.

Mä olin jo tottunut melkein tähän Suomen ehkä hivenen kylmään ilmastoon, kun ovesta tuli sisään toi ensimmäinen tyttö - Maisa.


Vois sanoa melkein, että oli "tuska takapuolessa". Tuossa viereisessä kuvassakin Maisa itseasiassa nukkuu. Eihän tytöltä saanut sen siunaamaakaan rauhaa. No onneksi Maisa oli oppivainen nuori neiti.

Nyt tullaankin jo hyvin toimeen.

Yllä oma itseni omassa vartiotornissani, armaassa laatikossani. Laatikossa, jossa on tuotu jumalaisia leivonnaisia.

Alla taasen vartioin tarkalla silmällä Maisan turvallisuutta tämän nukkuessa.


Eihän tuota Maisaa voi oikein vastustaakkaan. On se vaan niin kaunis. Kyllähän tämmöinen vanha herrakin leppyy, kun tuommoinen nätti tyttö tulee nukkumaan ihan viereen. Ei käy kieltäminen, mukava tuossa lämmössä on nukkua.

Yhteiselo Maisan kanssa näyttikin jo ihan mukavalta, kun ovesta pölähti sitten taas uusi pikkutyttö ja nyt kyllä sanon: ei multa edes kysytty lupaa. Taisin siinä vähän suutahtaakkin ja pitää niin sanotusti mykkäkoulua vähän pidempäänkin. Jos Maisassa oli kestämistä aluksi, niin entäs nyt sitten tämä uusin tulokas Tiiti!

Pahempaa herhiläistä ei voisi keksiäkkään. Hermo oli kyllä kovilla, pakko myöntää sekin.

Nätti on tämäkin tyttö. Mutta niinkuin sanonta sanoo: "moni kakku päältä kaunis". Tiitihän sitten laukkasikin maailmalla oikein urakalla. Komeita pokaaleja tyttö on mukanaan tuonut, milloin mistäkin. Erikoinen on väri. Mutta tämä tyttö onkin jo sitten kovempi luu koulutettavaksi. Eihän tuo tunnut oikein vieläkään ymmärtävän antaa tämmöisen ex-kapinallisen olla rauhassa.